keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Alku

Vaikka aika yllytyshullu olenkin, ruukkaan jännittämään uusia tilanteita aika tavalla… Vielä parempi olen siirtämään jännittämiäni asioita huomiseen. Tämänkin kirjoittamista olen lykännyt ja ajatellut että kirjoitan sitten kun sille tuntuu. Sormeni syyhyää päästä kirjoittamaan ”oikeista” asioista, mutta kai tämä ensimmäinen postaus on vaan sellainen välttämätön paha. Vähän kuin työhaastattelut.
Kuka sitten on tämä ramppikuumeilija? Olen maalla asuva 21-vuotias optimisti ja tuleva vaimo. Asun yhdessä kihlattuni sekä meidän eläimien kanssa ja häitämme oli määrä tanssia helmikuussa 2018, kunnes esikoisemme ilmoitti tulostaan. Arvioitu saapumisaika osuu tammikuulle, joten ensi vuonna etusijalle kiilaa ehdottomasti tuleva lapsemme. Häiden ajankohta selviää myöhemmin. 

Esikoista odottavana halusin ajatuksilleni paikan, jossa muistot pysyvät tallessa ja ennen kaikkea paikan, jossa voin kysyä neuvoa ja käydä avointa keskustelua. Paperilla kaikki olisi niin visusti vain minun omaa ja niihin tulisi tuskin palattua. Rakastan myös keskustella mielipiteistä, joten odotan paljon millaisia ajatuksia kirjoitukseni teissä herättää. 

Kurkkaa vielä info-sivu jonka tein itsestäni!

Tervetuloa mukaan seuraamaan mitä kaikkea blogi tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommentit asiallisina!♥